Путин хуйло 06/13/2024 (Thu) 13:28 Id: 8f143c No.529387 del
Після санкцій США "Московська біржа" припинила торги доларами та євро, а через підвищений попит населення у відділеннях московських банків закінчилася готівкова валюта.

Зранку у четвер доларів не виявилося в жодному відділенні великих банків у Москві, які перевірив кореспондент The Moscow Times.

"З учорашнього дня всі розібрали", – розповів операціоніст відділення банку "Авангард". За його словами, станом на 10 ранку в касі залишалася лише купюра $100 старого зразка, інших доларів і євро не було.

Схожа ситуація у розташованому неподалік відділенні "Альфа-банку": доларів і євро в наявності в касі взагалі не було. Операціоніст пояснив, що всю валюту розкупили. "Альфа-банк" вранці був готовий купити долари по 87 рублів, а продати по 97 рублів.

Не виявилося ані доларів, ані євро і у 15 відділеннях "Сбєрбанку" у різних районах Москви. Касири пояснювали відсутність підвищеним попитом.

"Ну ви новини чули, розуміти повинні", – сказав співробітник одного з відділень.

"Сбєрбанк" вранці пропонував чи не найнижчий курс продажу готівкової валюти – менше 92,9 рублів за долар (курс купівлі – 83 рублі), тому до відділення постійно заходили росіяни, які намагалися купити валюту, але співробітники відповідали їм, що "всі вже розібрали".

При цьому офіційно у пресслужбі "Сбєрбанку" повідомили, що підвищеного попиту на валюту у відділеннях банку не бачать.

"Попит на валюту у відділеннях "Сбєра" знаходиться на рівні стандартних середньоденних значень, тобто невисокий. Підвищеного інтересу до валюти наших клієнтів не спостерігаємо", – запевнили у найбільшому російському банку.