Anonymous 07/08/2024 (Mon) 08:41 No.7482 del
>>7481
>futballanalfabéta
Nme hiszem, hogy magában a játékban van válasz rá, szóval egy foci-pro is csak a fejét vakarná (vakarja, sportkommentátoroktól sem hallok magyarázatokat).
Mert az odáig oké, hogy az a taktikai utasítás, hogy a védelemnek szorosabban kell zárni, mint az anyjuk lábainak szűz korukban. Meg, hogy lapos rövid passzokat gyakorolnak be, és uram bocsá sose szabad átívelni a másik oldalra, akkor sem, ha az egyik játékos nem csak tök üresen ácsorog, de még kéri is a lasztit.
Meg mondjuk az is érthető, hogy nem a klubban játszik, mit érdekli mi lesz. Politika: mondanám, hogy a fekete srácok nem érzik át a nemzeti lelkesedést, de az az igazság, az európaiak is már jó régóta kapják a multikulti mantrát, mit érdekli azokat a játékosoka is a nemzeti színekben játszó csapat. A magyarokon is azt látom, hogy inkább egy elvárásnak felelnek meg. Most himnuszt kell énekelni vesztes meccs után, mert ez az elvárás. Sőt esetleg politikai nyomás a kormány részéről az MLSZ-en át. Szoboszlaira is ráhúzták a Varga mezét, nem az ő ötlete volt csapatkapitányként. Patriotizmus és csapatszellem is egy branding, manager mondja ezt csináld, mert a magyar képernyőn most ez áll jól. Elnézést.
De az egész magatartásra amit találóan jellemeztél ilyesmikből önmagukban nem vezethető le.
>németek, angolok, franciák
Ja. Meg az olaszok és portugálok. Szinte az összes "nagy" csapat. A spanyolok úgy ahogy próbálkoznak, és a németek is erősen kezdték a kupát, aztán elteszetoszáskodták a kieséses szakaszt. Teljesen érthetetlen.
És unalmas. Következő két meccstől (háromtól) előre félek.