Anonymous 09/03/2024 (Tue) 09:21 No.7658 del
Hát ez a nap is eljött, végleg kizáródtam a discordról. Lógott már a levegőben, de dühös vagyok. Annak idején egy @index.hu címmel regisztráltam. Mielőtt megszűnt a többi aldomain illetve fizetőssé vált az indamail elfelejtettem mailcímet váltani a discord fiókban. Az én saram, tiszta sor. Felvettem a kapcsolatot velük, hogy mit tehetnék. Válasz: sajnos nem áll módunkban megváltoztatni az e-mail címet, csak a régire kiküldött generált linkkel lehet. Mondom, de megszűnt a domain végződés. Válasz: Sajnos akkor sem.
Kérdeztem hogyan máshogy tudnám igazolni magam? Például felsoroljam a szervereket ahova csatlakoztam, vagy az ismerőseimet, stb. Válasz: Sajnos semmilyen módon nem tudják ezt megtenni. Még azt is hozzátették, hogy az e-mail szolgáltatómnál próbáljak megoldást keresni.
Most hosszú idő után összeomlott a böngészőm és ennek következtében kijelentkeztetett a discordról. Mailcím, jelszó megad, kérjük erősítse meg a belépési szándékot az e-mail címére küldött link segítségével. Anyád!
Indamail újraregisztráció sem segíthet, mert az új tulajdonos miatt nem lehet már index.hu végződést csinálni.
Bent mielőtt x összeg adományért cserébe kérjem meg az indexet, hogy csináljanak nekem egy ideiglenes mailcímet amíg átregisztrálom a discord fiókom és 1-2 nap után nyugodtan töröljék az indexes mailcímemet. 🤣
Persze bármikor csinálhatok új discord fiókot de attól még sajnálom a kvázi elveszett 7 év tartalmat, chateket, szervereket.