Anonymous 09/04/2024 (Wed) 20:47 No.7664 del
>>7648
>Anon olvasta már?
Tegnap olvastam el, megvártam a végleges fordítást és hogy minden a helyére kerüljön.
Igen, a rövid fejezet nem csak, hogy visszavezetett de konkrétan épp azelőtt ért véget, ahol a legelső fejezet elkezdődik.
Nekem is tetszettek az akciójelenetek. Eddig is kedveltem a csapatot, a dícséretet hallva és a továbbiak után még inkább. Tetszik, hogy nem egy kaptafára készültek.
Riko felelőtlen csevegése elsőre egy kicsit bosszantott, de belegondolva a jelenlegi helyzetben jobb volt magyarázatot adni a viselkedésükre.Igazából nem is tőlük tartok, viszont volt ott más jelenlévő is.
És igen, a fejezet végén egy kicsit több részletet után én is homályosabban láttam, pedig nem pucoltam hagymát. Két ilyen, fél év elteltével hasonló, levegőben lógó lezárás után hosszú lesz a várakozás. Az animében nyilván máshogy fog ez hatni a hetente megjelenő részek, vagy az egy helyben végigülés után, de szinte fogadni mernék, hogy ott is ezek lesznek az epizódvégződések.
Az Extrákban tényleg vannak érdekes arcok, akiket most még nem tudok hova tenni, csak sejtem. A kéz szerintem az egyik ikeré lesz más-más nézőpontból. Viszont a vele szemben lévő szimbólum alakja is kérdéseket vet fel bennem. A végén az illető vajon az iránytűt töri össze?