Catalog of /suomi/

Bottom

Mode: Thread

Max file size: 350.00 MB

Max files: 5

Remember to follow the rules

Max message length: 4096

R: 1 / I: 0 / P: 1

aktiivinen?

terve, onko tämä aktiivinen?

R: 2 / I: 0 / P: 1

HÄPPENINGS!!! Ylilauta kuolee!

Nyt on harvinaisen hyvä sauma jollakin aidosti anonymiteettiä ja sananvapautta puolustavalla, onion-postauksen sallivalla laudalla iskeä ja päästä valeanonyymin ulipaskalaudan seuraajaksi!

>Supersuosittu suomalaissivusto lähes kokonaan maksulliseksi – Käyttäjät raivostuivat: ”Kiitos ja näkemiin”
https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/f5da678d-1562-4d84-9282-1915196b71eb

>Toivottavasti omistajat ovat nyt tyytyväisiä tuloksen nostamisesta! Päätös on selkeästi oikea. Kiitos Sopsy!
https://ylilauta.org/satunnainen/132326853
Open

R: 0 / I: 0 / P: 1

❄️❄️

Lunta sataa jo Marraskuussa 🌨️
Yksittäismyynti sekä Bulkit onnistuu 60-80€
session: 05dcb8d4a162fed2084fbc824a43e2b29c36dd5aaf6c88fce85799a4252b53a753

R: 4 / I: 3 / P: 1

ebin huutista :DD
Open

R: 1 / I: 0 / P: 1

Tuliko torilaudalle koskaan jatkajaa?

R: 0 / I: 0 / P: 1

peisetti priimojen teinipillujen panija alfa :DD
iltalehden toimituksen kateelliset betat ja katkerat rummot nimittelevät pedofiiliksi, vaikka 14-vuotias tyttö on sukukypsä hyvin kehittyneillä tisseillä ja perseellä ja sellaisesta kiinnostuminen on normaalin, terveen ja viriilin miehen, ei pedofiilin, merkki

R: 1 / I: 0 / P: 1

HÄPPENINGS!!! Putin elää!

Kreml: Putin elää

Putinin väitettiin aiemmin tällä viikolla saaneen sydänkohtauksen. Nyt Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov otti asiaan kantaa.

Vladimir Putin on sittenkin elossa.

Aiemmin tällä viikolla Iltalehti uutisoi anonyymillä venäläisellä Telegram-kanavalla esiin nousseista väitteistä, joiden mukaan Putin, 71, olisi saanut sydänkohtauksen viime viikonloppuna. Presidentti jouduttiin väitteiden mukaan elvyttämään.

Yleensä Venäjän hallinto pysyttelee hiljaa Putinin terveydestä. Poikkeuksen sääntöön tekevät säännöllisen epäsäännöllisesti julkaistavat macho-kuvat, joissa Putin esiintyy mielellään ilman paitaa.

Viimeisemmät huhut sydänkohtauksesta läpäisivät kuitenkin myös Kremlin viestintäosaston panssarin, sillä Putinin tiedottaja Dmitri Peskov kommentoi niitä tuoreeltaan Venäjän valtion omistamalle Ria Novosti -uutistoimistolle.

– Tämä kuuluu absurdien uutisankkojen luokkaan, josta useat tiedotusvälineet puhuvat kadehdittavalla sitkeydellä. Tämä ei tietysti tuo mitään muuta kuin hymyn, Peskov sanoi.

Huhut

Tälläkin kertaa huhut Putinin terveydestä laski liikkeelle venäläinen General SVR -Telegram-kanava. Sillä on yli 400 000 seuraajaa.

Kanavan ylläpitäjistä ei ole tietoa, mutta sen väitetään olevan Venäjän ulkomaantiedustelupalvelu SVR:n entisten työntekijöiden yhteisprojekti.

Tilin ylläpitoon osallistuneet kertoivat yhdysvaltalaiselle verkkomedialle Business Insiderille tammikuussa, että heillä on täysi luottamus lähteisiinsä. He kieltäytyivät kuitenkin paljastamasta tiedonantajiaan turvallisuussyihin vedoten.

Valtaosaa kanavan villeistä väitteistä ei ole voitu todentaa itsenäisesti.

New York Timesin toimittaja Aric Toler, joka on työskennellyt myös arvostetussa tutkivan journalismin julkaisu Bellingcatissa, sanoi viime vuonna, että General SVR käyttää keksittyjä lähteitä ja kehotti ihmisiä jättämään sen huomiotta.

Venäläisviestimissä kanavan ylläpitäjäksi on nostettu Moskovan eliittiyliopiston Mgimon entistä professoria Valeri Solovjeita. Hänet on julistettu kotimaassaan ”ulkomaiseksi agentiksi” Kremlin arvostelusta.

Venäjän turvallisuuspalvelu teki ratsian Solovjein asuntoon helmikuussa 2022 vain reilua viikkoa ennen kuin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Ratsian jälkeen General SVR julkaisi Telegramissa viestin, jossa kiisti Solovjeilla olevan mitään tekemistä tilin kanssa.
Sittenkin kuollut?

Anonyymin kanavan viimeisin uutinen käsittelee jälleen Putinin terveydentilaa.

Se julkaisi perjantaiaamuna viestin, jonka mukaan Putinin luokse kiidätettiin torstai-iltana jälleen ryhmä lääkäreitä elvyttämään presidenttiä. Elvytyksestä huolimatta kanava väittää Putinin menehtyneen ja hänen ruumiinsa laitetun pakastimeen säilöön.

Huhumylly Putinin terveyden ympärillä ei siis ota loppuakseen.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a574b34b-03a7-403a-8553-639dfe6e1364
Open

R: 0 / I: 0 / P: 1

Ostan OG Xonea

Ostan OG tai Xone Helsinki Vantaa
Open

R: 0 / I: 0 / P: 1

Helsinki tai Vantaa! Pstan OG tai Xonea...
W: velomoi
Open

R: 0 / I: 0 / P: 1

1

20
Open

R: 0 / I: 0 / P: 2

1

20
Open

R: 2 / I: 0 / P: 2

Priimast

20e/g Nyt olisi rutikuivaa indicapainoitteista critical kush lajiketta pussissa ei mitään ylimääräistä toimii takuuvarmasti ,kantasuomalainen vendori nouto mispäin sattuu olee kuljetus myös mahdollinen wckr juupasjaapash

Top