/fscchan/ - Fscchan

Pengungsian Awanama

Boards | Catalog | Bottom

Check to confirm you're not a robot
Name
Email
Subject
Comment
Password
Drawing x size canvas
File(s)

Remember to follow the rules

Max file size: 350.00 MB

Max files: 5

Max message length: 4096


Jangan goblok - Anssen


(1.31 MB 2087x1173 1602241607250.png)
/cuan/ general Awanama 10/09/2020 (Fri) 11:09:31 [Preview] No. 429 [Reply] [Last 50 Posts]
>bandara sepi
>tapi taun depan bandara ga sepi lagi
>beli GIAA
>profit

ayo sini jadi kaya bareng, mumpung masih bisa dapet 10 lot under 200
136 posts and 47 images omitted.


Awanama 03/03/2021 (Wed) 16:30:23 [Preview] No.8643 del
>>8616
>market cuman bisa turun max 7% per hari
>dibilang ARB

bocil angkatan kopid begini amat


Awanama 03/04/2021 (Thu) 14:51:29 [Preview] No.8654 del
turun lagi nih, nyerok ape nih bos besok??


Awanama 03/05/2021 (Fri) 14:46:07 [Preview] No.8666 del
>>8654
Trust in BVIC


Awanama 03/05/2021 (Fri) 17:22:15 [Preview] No.8668 del
>>8666
>BVIC
lmao ok satan


Awanama 03/06/2021 (Sat) 01:49:38 [Preview] No.8669 del
>>8666

>trips 666
>sahamnya suspended
>senin kemungkinan buka

uhhhhh apakah kita harus percaya setan sekarang??



(53.97 KB 1280x853 bemokrat.png)
Awanama 03/05/2021 (Fri) 13:08:07 [Preview] No. 8665 [Reply] [Last 50 Posts]
RIP



(1.30 MB 3840x1080 desktop.png)
Desktop Awanama 02/05/2021 (Fri) 06:57:19 [Preview] No. 7599 [Reply] [Last 50 Posts]
post ss desktopmu wan
41 posts and 11 images omitted.


Awanama 03/01/2021 (Mon) 12:33:52 [Preview] No.8610 del
>>7964
Gw bukan awan yang lu reply tapi Fedora itu destinasi terakhir distrohopper
dnf+RPM fusion udah lebih dari cukup daripada pacman+AUR

>>7949
connect ke ntp aja wan
timedatectl set-ntp true


Awanama 03/02/2021 (Tue) 02:10:54 [Preview] No.8615 del
>>7959
wan itu pake theme apa wan


Awanama 03/02/2021 (Tue) 16:05:23 [Preview] No.8627 del


Awanama 03/04/2021 (Thu) 06:06:53 [Preview] No.8647 del
>>8627
based


Awanama 03/05/2021 (Fri) 04:00:57 [Preview] No.8661 del
bentur



awan gasuka toilet jongkok. Awanama 03/01/2021 (Mon) 03:20:37 [Preview] No. 8581 [Reply] [Last 50 Posts]
disini semuanya pasti ada yang punya toilet jongkok kan. awan mau cerita tapi gatau awan yang autis atau toilet jongkok yang autis.

>jadi awan
>orang indonesia biasa dengan keturunan banjar
>awan biasanya ee di jamban
>comfydannatural.png
>suatu waktu pindah ke kota besar
>punya rumah lumayan bagus
>ada toilet jongkok
>jarang make seumur hidup
>nyobaah.jpeg
>duduk jongkok
>berak aman, sama aja kaya di jamban
>terus tiba tiba pengen kencing
>biarin titit gua ngeluarin
>ohno.mp4
>KENCINGNYA DILUAR UJUNG TOILET JONGKOK

Message too long. Click here to view full text.

8 posts omitted.


Awanama 03/02/2021 (Tue) 00:13:42 [Preview] No.8614 del
>>8587

Bagaimana jika rata2 titit orang Banjar lebih besar dari suku2 Indonesia lainnya?


Awanama 03/02/2021 (Tue) 15:06:37 [Preview] No.8626 del
>>8614
gak seperti awan saya gak suka liat titit2 temen banjar


Awanama 03/03/2021 (Wed) 05:01:13 [Preview] No.8635 del
>>8614
orang papua yg paling besar wan


Awanama 03/04/2021 (Thu) 03:48:53 [Preview] No.8646 del
>awan sebagai kata ganti orang pertama


Awanama 03/04/2021 (Thu) 17:36:54 [Preview] No.8655 del
>>8646
kan dari awal emang udah begitu



(100.04 KB 800x472 gedung mpr.jpg)
/pol/ - Politik Tidak Sehat Awanama 11/29/2020 (Sun) 05:21:57 [Preview] No. 4477 [Reply] [Last 50 Posts]
General thread pengganti /pol/.

Silahkan diskusikan politik atau peristiwa terkini disini.
76 posts and 17 images omitted.


Awanama 02/18/2021 (Thu) 14:46:28 [Preview] No.8201 del
>Winner Takes All system in indo
imagine the tears


Awanama 02/27/2021 (Sat) 03:29:27 [Preview] No.8535 del
(70.61 KB 750x884 1614396081907.jpg)
Rahayu


Awanama 02/27/2021 (Sat) 03:39:53 [Preview] No.8541 del
>>8148
>>ultrareligious rightoid
depends on the religion


Awanama 02/27/2021 (Sat) 04:17:22 [Preview] No.8546 del
(377.37 KB 1280x903 1613380144998.png)
Jadi kapan kita berkerja sama antar negara muslim untuk membantai islamis wan?


Awanama 03/04/2021 (Thu) 14:12:37 [Preview] No.8653 del
Apa pendapat awan tentang kudeta Myanmar yang sedang berlangsung sekarang ini?



(71.18 KB 348x550 GvkS9Bth.jpg)
Awanama 03/01/2021 (Mon) 05:33:44 [Preview] No. 8589 [Reply] [Last 50 Posts]
Bagaimana cara saya keluar dari chan hivemind yang semakin stagnan: kehilangan partikularitas dan thread-thread semakin berpotensial untuk ditotalitas. Sejauh ini chan yang masih saya admire yaitu 8kun yang sayangnya post berkualitasnya juga semakin jarang terlihat. Dimanakah para anon berkualitas yang seharusnya populasinya semakin meningkat di forum anonim seperti pada masa ini? Apakah kita berada di zeitgeist of decline?
13 posts omitted.


Awanama 03/02/2021 (Tue) 05:04:21 [Preview] No.8618 del
Bukannya masih ada Reddit ya gan?


Awanama 03/04/2021 (Thu) 06:40:10 [Preview] No.8648 del
(292.83 KB 820x823 1612565223856.jpg)
>>8603
Sebenernya tergantung dari topik yang pengen lu dibicarain disana in the deep of mountain of shitposting you could still find some gold dan terkadang memang ada beberapa topik atau interest yang emang literally pleb filter. Tapi general rule yang gw rada notice itu kalo lu ngebicarain suatu topik di luar "board containment" nya chances are quality discussion-nya jauh lebih baik, but maybe that's just my limited observation as a cross-boarder. You just have to lurk moar naturally.

Also yeah stay away from circle-jerking. Be it online or IRL. Terlalu attached sama suatu sirkel terkadang membuat lu sulit meng-comprehend segala sesuatu yang terjadi diluar circle lu sendiri, gw baca thread yang lu linkan itu and man those people still got more to see. Being a wandering monk on internet has always been a highest redpill.


Awanama 03/04/2021 (Thu) 10:08:42 [Preview] No.8650 del
>>8648
>Being a wandering monk on internet has always been a highest redpill.
based and online flaneur pilled


Awanama 03/04/2021 (Thu) 10:15:49 [Preview] No.8651 del
(90.10 KB 1024x407 5b97ca1884c7f.jpeg)
>>8648
Gw lebih refer ke quality of the meme culture sih daripada ke quality of the discussion (walaupun kualitasnya tai juga). As in I prefer to return to tradition--the bygone era. Gambar yang gw cantum ini suffice buat ungkapkan maksud gw.


Awanama 03/04/2021 (Thu) 10:24:09 [Preview] No.8652 del
our present time lacks nonsense



(25.66 KB 334x335 logo.png)
/fscchan/ for the Infinity Winter Cup 2020! Awanama 11/24/2020 (Tue) 21:18:48 [Preview] No. 4156 [Reply] [Last 50 Posts]
Hey there, anons

We're in the process of organizing a new edition of The Infinity Cup or /icup/ for short, a virtual soccer tournament pitching various boards and imageboards against each other, and we're trying to find out if you guys wanted to reserve a spot in the final tournament. For an example of what the tournament looks like, refer to http://infinitycup.shoutwiki.com/wiki/Infinity_Cup_6
Since your team has never played in previous iterations, we don't have either your roster, your kits or logos, so the only thing we ask of you if you want to join is the following:

1) Create a roster of 16 to 23 players, which can be named as you see fit;
2) Create a suitable logo for your board, it can be in any shape you want;
3) Create at the very least one kit for your team, which can be done by using this flat one as a template; There's no maximum on allowed kits, but the norm is to give a Home kit, an Away kit and a Goalkeeper kit at minimum;
4) Making sure your team has the correct number of medals (1 Gold, 1 Silver and 2 Bronze), which you can see from the wiki page;
5) Making a thread over at https://anon.cafe/icup/ with your team's pledge, you just need to make a new thread telling us that your board wants in on the cup.
Optionally) Assign player cards, roles and special strategies to your players, which can be referenced from the following wiki articles:
http://infinitycup.shoutwiki.com/wiki/Player_Cards
http://infinitycup.shoutwiki.com/wiki/Rules
http://infinitycup.shoutwiki.com/wiki/Team_Strategies
Optionally2) Change roster names and/or give us 3D models to use for your team, or new kits or whatever contribution you'd like.

I hope to see you guys on the pitch!
116 posts and 33 images omitted.


Awanama 02/21/2021 (Sun) 23:51:05 [Preview] No.8326 del
>>8323
rip ketiduran aaktu match

But still a good run by us, we beat like a tons of board during our first run in this thing.


Awanama 02/21/2021 (Sun) 23:57:28 [Preview] No.8327 del
>>8326
So sad you lost to the literal meme board, but also real happy you got to see the cup through to the end. I hope you guys will be joining us on future iterations too!


Awanama 02/22/2021 (Mon) 00:28:25 [Preview] No.8328 del
>>8326
yeah all we can do rn is coping and pat ourself on the back


Awanama 03/04/2021 (Thu) 03:25:51 [Preview] No.8645 del
All of the matches from the GCUP can be found in this playlist: https://pt.neko.bar/videos/watch/playlist/f920ac2a-6e43-4d6c-8a5d-eba7ae61c170

I've also got the highlight of Benrick's 360 header goal with the rock ball: https://anon.cafe/icup/res/2059.html#2379
And here's the "enhanced" version of the goal: https://anon.cafe/icup/res/2059.html#2380

Hope you guys had fun in the Cup.


Awanama 03/04/2021 (Thu) 08:56:45 [Preview] No.8649 del
>>8645
thank you, very cool



(406.93 KB 691x708 risushotgun.png)
vitube Awanama 02/23/2021 (Tue) 04:40:47 [Preview] No. 8354 [Reply] [Last 50 Posts]
go diamond gan
2 posts and 1 image omitted.


Awanama 02/23/2021 (Tue) 09:12:51 [Preview] No.8365 del
>>8354
fuck u risu,go post that on /vt/ monogolian imageboard


Awanama 02/24/2021 (Wed) 10:30:06 [Preview] No.8418 del
>>8354
dumb treerrat


Awanama 02/26/2021 (Fri) 14:53:03 [Preview] No.8522 del
kaga ada yang doyan vituber sama sekali di board terkutuk ini toh


Awanama 03/03/2021 (Wed) 03:35:36 [Preview] No.8632 del
>>8522
migrasi ke /vt/ semua


Awanama 03/04/2021 (Thu) 00:06:08 [Preview] No.8644 del
>>8522
balik /vt/ sana



Awanama 03/03/2021 (Wed) 03:25:12 [Preview] No. 8630 [Reply] [Last 50 Posts]
>w sudah gk percaya lagi sama etnis lain(pengalaman hidup)
>w rela jika indonesia dipecah menjadi negara etnis
5 posts omitted.


Awanama 03/03/2021 (Wed) 06:29:20 [Preview] No.8638 del
>>8630
jadi etnis yang gak disuka op apa ?


Awanama 03/03/2021 (Wed) 07:02:56 [Preview] No.8639 del
>>8636
>40 tahun hidup
Lmao fuck off boomer


Awanama 03/03/2021 (Wed) 09:47:30 [Preview] No.8640 del
>>8630
lu ngequote siapa newfag


Awanama 03/03/2021 (Wed) 13:38:32 [Preview] No.8641 del
>>8640
le who u quot xDDDD
look im quoting old meme from 2010s im an oldfag now


Awanama 03/03/2021 (Wed) 15:07:03 [Preview] No.8642 del
>>8641
floating signifier





Awanama 03/01/2021 (Mon) 15:39:05 [Preview] No.8613 del
>>8579
>Opsir Derek Chauvin
Pahlawan dunia kepolisian #KAMIBERSAMAMPD #BEBASKANOPSIRCHAUVIN #BLUELIVESMATTER #NIGGERBTFO


Awanama 03/02/2021 (Tue) 05:55:52 [Preview] No.8621 del
(41.34 KB 820x766 9068.jpg)
>>8568
Trust me wan, ukhty ama polwan itu nafsu mereka utk ngentot sama sama tinggi...

>few yrs ago
>pergi ke acara syukuran org penting
>"Pa, aku gk mau pergi."
>"Heh, kamu itu diajak buat acara gini biar temen temen papa tau kalo papa pnya anak yg bsa diandalkan."
>if i am really that reliable i won't be here...
>Datang ibu gubernur ama pengawalnya
>Polwan
>short hair 10/10 bod
>wowe
>Polwannya dari luar daerah, tpi katanya karena yg nyekolahin dan ngurus kehidupan doi ampe skrg itu ibu tsb, jdi doi mengabdi ke ibu gubernur
>acara makan makan
>papaku ngilang
>ruangan ramai...
>nam flashback

Message too long. Click here to view full text.



Awanama 03/02/2021 (Tue) 06:21:39 [Preview] No.8622 del
>>8621
COOOOOOOOOOM


Awanama 03/02/2021 (Tue) 07:19:36 [Preview] No.8623 del
>>8621
lebih detail wan, kok mendadak bisa seruangan sama tuh polwan


Awanama 03/02/2021 (Tue) 07:49:38 [Preview] No.8624 del
>>8623
Percaya aja lu lmao