/fscchan/ - Fscchan

Pengungsian Awanama

Boards | Catalog | Bottom

Check to confirm you're not a robot
Name
Email
Subject
Comment
Password
Drawing x size canvas
File(s)

Remember to follow the rules

Max file size: 350.00 MB

Max files: 5

Max message length: 4096


Jangan goblok - Anssen


(327.09 KB 859x960 KoAvFZk.png)
sehari coli berapa kali Awanama 02/14/2021 (Sun) 03:46:30 [Preview] No. 7969 [Reply] [Last 50 Posts]
sehari coli berapa kali?



(561.29 KB 1183x1405 ooo.png)
Awanama 02/13/2021 (Sat) 01:56:54 [Preview] No. 7876 [Reply] [Last 50 Posts]


Awanama 02/13/2021 (Sat) 02:03:37 [Preview] No.7877 del
(157.28 KB 882x476 hhh.jpg)
Meanwhile Rahayuchad


Awanama 02/13/2021 (Sat) 02:45:13 [Preview] No.7879 del
>>7877
meme yang bagus jawaks, sekarang mulailah mengaduk, tumbal proyeknya sudah ada


Awanama 02/13/2021 (Sat) 02:48:41 [Preview] No.7880 del
(8.64 KB 229x220 d9c.jpg)
>>7879
>meme yang bagus jawaks, sekarang mulailah mengaduk, tumbal proyeknya sudah ada


Awanama 02/13/2021 (Sat) 05:39:16 [Preview] No.7900 del
>>7876
>>7877
based kejawenbros



(280.17 KB 128x128 1591242661954.gif)
Awanama 02/13/2021 (Sat) 02:58:20 [Preview] No. 7881 [Reply] [Last 50 Posts]
ada dengan para cokin yang roleplay jadi sobat rahayu ? ni board mau dibikin kayak pol kah ?
2 posts omitted.


Awanama 02/13/2021 (Sat) 03:16:47 [Preview] No.7885 del
(93.17 KB 492x415 1590758858001.png)
>>7883
iya wan, gw kangen kejayaan kerajaan-kerajaan jawa islam...


Awanama 02/13/2021 (Sat) 03:23:56 [Preview] No.7888 del
>>7885
Good, as long as you take a pride on Demak Sultanate it's fine


Awanama 02/13/2021 (Sat) 03:50:51 [Preview] No.7892 del
(7.51 KB 261x193 download.jpg)
Daily reminder Raden Patah the first sultan of jawak was a chinese so if you are a C*kin you should be more proud of your islamic ancestry and if you are proud j*WAk then imagine getting fucked by chink LOL.


Awanama 02/13/2021 (Sat) 03:53:41 [Preview] No.7894 del
>>7892
>getting fucked by chink
Lmao found the retard sundal/sumatran nigger

His dad is Brawijaya and chinese women is his consort


Awanama 02/13/2021 (Sat) 03:58:13 [Preview] No.7895 del
>>7894
*consort mother



(305.49 KB 900x1200 EsVOE05VEAAcGkQ.jpeg)
Awanama 02/07/2021 (Sun) 04:09:06 [Preview] No. 7698 [Reply] [Last 50 Posts]
Why do sundal become too much sandnigger wannabe when they can actually taking pride on their unique syncretism culture

I know malay and other sumatran niggers were always ooga booga but sunda was always civilized
24 posts and 2 images omitted.


Awanama 02/12/2021 (Fri) 12:01:46 [Preview] No.7867 del
Sunda aja kudu bikin aliansi sama portugis buat ngehalau pengaruh islam dari jawa wkwkwkwk dikata lapang dada

makanya gw ironis ngelihat sunda sekarang modelnya kek gambar gini, sumbar masih mendinglah jadi konservatif karena perang saudara lah sunda alibinya apaan?


Awanama 02/12/2021 (Fri) 15:44:31 [Preview] No.7870 del
>>7864
Yep, realitanya justru masih banyak orang sunda yang masih bangga dengan kulturnya meskipun sebagai muslim. Tuh liberal/islamopobik western wannabe bakal seething keras kalo ngeliat kita pake sorban/gamis tapi bakal turn a blind eye ngeliat anak muda pake2 busana barat. Hipokrit emang


Awanama 02/12/2021 (Fri) 16:14:44 [Preview] No.7871 del
>>7870
t.kadrun zoomer


Awanama 02/12/2021 (Fri) 22:32:19 [Preview] No.7874 del
>>7870
busana barat itu yang gimana abdul? lu pake kemeja sama jeans itu juga busana barat abdul


Awanama 02/13/2021 (Sat) 01:21:42 [Preview] No.7875 del
>>7866
>>7871
Keep seething rahayunigger



(68.28 KB 1080x479 IMG_20210119_020156.jpg)
Iro - fscchan Awanama 01/18/2021 (Mon) 19:05:31 [Preview] No. 7116 [Reply] [Last 50 Posts]
https://iro2.net/fscchan/kgu2ajwe/
Jaga-jaga aja jika suatu hari endchan di shutdown ama korporat bangsat


Awanama 01/18/2021 (Mon) 23:21:14 [Preview] No.7124 del
Mantap wan


Awanama 01/19/2021 (Tue) 01:48:50 [Preview] No.7129 del
>>7116
Lalu gimana nge combat CP di sana? kan ga ada janniggers


Awanama 01/19/2021 (Tue) 02:56:09 [Preview] No.7131 del
>>7116
Anssen masih ngurus gak sih?


Awanama 02/12/2021 (Fri) 18:19:04 [Preview] No.7873 del
>>7129
Ada mod besar disana wan



(16.09 KB 441x248 kodok cedih.jpg)
Awanama 02/05/2021 (Fri) 15:22:58 [Preview] No. 7639 [Reply] [Last 50 Posts]
Aku cuma mau jadi manusia normal. Yang hidup normal. Yang makan dengan normal. Yang punya teman-teman yang normal. Yang punya pekerjaan normal. Yang nonton film normal. Yang dengerin musik normal. Yang punya pandangan politik normal. Yang punya hubungan romansa yang normal. Yang bercanda dengan humor yang normal. Yang bisa ngelakuin semua yang orang normal lakukan. Yang ngikutin semua yang normal diikutin orang
13 posts and 1 image omitted.


Awanama 02/08/2021 (Mon) 10:36:49 [Preview] No.7734 del
>>7725
Iya wan, aku sedang berusaha. Walau susah


Awanama 02/08/2021 (Mon) 11:45:09 [Preview] No.7736 del
>>7639
>>7642
Definisikan normal


Awanama 02/09/2021 (Tue) 10:56:32 [Preview] No.7760 del
>>7736
Ini wan >>7686


Awanama 02/11/2021 (Thu) 04:33:55 [Preview] No.7825 del
>>7692
t. neet on their 20s


Awanama 02/11/2021 (Thu) 04:50:19 [Preview] No.7826 del
normal itu penyakit



(36.18 KB 798x644 EfXCE01UYAA8csO.jpg)
Awanama 01/12/2021 (Tue) 11:02:26 [Preview] No. 6812 [Reply] [Last 50 Posts]
>Jadi Sunda Muslim
>Dapet nama Maman/Asep/Dimas/Fahrul/Amir/[Insert arab name here]
Kenapa nama Pribumi Muslim rata-rata kayak tai wan? Kadang gw iri sama temen-temen kafir yang namanya keren-keren kayak bule.
24 posts and 1 image omitted.


Awanama 02/09/2021 (Tue) 15:12:07 [Preview] No.7785 del
>>6812
Selisihilah orang kafir.


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:06:44 [Preview] No.7797 del
>>6812
Some arabic names are pretty cool and philosophically poetic, Amir literally means leader. Even names like Abdul Rahman for example literally means "the slave of the most-merciful". Abdul Majid, "the slave of honor/generosity. Saifuddin, "the sword of the religion". Burhanuddin, "the walking proof the religion" or some sort. Using prophets name sounds really cool also if you know his story well, something you cokin will never understand about. It doesn't have to sound like a barbaric western lingo in order to be cool


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:12:20 [Preview] No.7799 del
>>6989
>>6988
>>6989
>>6991
>>7764
>>7774
>>7785
>>7797
SAVDI BVLLS KEKED all of our cultures language and religion even non arabic speaking countries such as Iran have 40%+ arabic words worship an arab god and name their kids arab name

no we are not arab
no we are not superior to them
yes they cucked us and still live better than us with 4000$ a month for average zoom zoom graduate no crime or corruption unless you area foreigner
Yes they live rent free in our minds
No they will never be poor
No they don't even consider us friends only useful tools
Yes they and the Jews will dominate mena forever

Message too long. Click here to view full text.



Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:19:02 [Preview] No.7801 del
(319.14 KB 1080x1407 IMG_20210210_121435.jpg)
Why don't Saudi BVLLS realize how great and glorious they are ? 1.8 billion people around the world worship their religion and prays in an ancient Saudi dialect. Hundreds of millions of Middle easterners and North Africans larp as Arab because of Saudi BVLLS btfo of their ancestors. If you were a Saudi BVLL in the Umayyad or the Abbasid Caliphate then you could literally buy any sex slave from any part of the world. They built cities like Baghdad and Qordoba that were the pinnacle of civilization at one point. These people conquered from France to Multan and the borders of China.

Saudi BVLLS have changed the course of history for once and forever, and yet, I don't find a sense of over pride among them, as someone who have lived here for a long time. There are many other people with less achievements than Saudi BVLLS and yet they are the most annoying nationalists on the internet. Saudi BVLLS on the other hand are very quiet. I think the fact that they think their achievements are more of "Arab" than "Saudi" plays a role, but what many don't know, is that there'd have been no Arab identity if it wasn't for Saudi BVLLS.

Look at this photo, every muslim use this to pretend they are Saudi BVLLS but in reality those non saudi muslim are that ugly nigger in the back behind their master.

Thank you Saudi BVLLS for being the humble people you are, but it's time for some nationalism and over-pride, down with (((Islamists))) and (((Arabists))) who steal your achievements by calling it "Arab/Islamic achievements". They are Saudi achievements.


Awanama 02/11/2021 (Thu) 01:15:47 [Preview] No.7820 del
>>7801
>House of Saud founded 1720 AD
>Saudi Achievements
kek. Imagine falling for the (((saudi))) meme. (((They))) created Saudi Arabia because (((they))) fear both Arab unity and Islamic unity.



Awanama 02/08/2021 (Mon) 16:34:49 [Preview] No. 7744 [Reply] [Last 50 Posts]
press s to spit on his grave
4 posts and 1 image omitted.


Awanama 02/09/2021 (Tue) 10:45:54 [Preview] No.7758 del
OP is minorintot


Awanama 02/10/2021 (Wed) 06:57:38 [Preview] No.7806 del
>>7744
wah bener nih, OP memang JokoWOW simp
balik ke reddit sana, fsc cuma buat pecinta ulama dan islam.


Awanama 02/10/2021 (Wed) 08:07:37 [Preview] No.7809 del
>>7806
Lah lu kudet ya, kadrun malah gak seneng sama orang ini karena dia yang bikin revolusi akhlaknya HRS gak jadi wkwkwk bahkan dulu ada yang bilang dia susupan rezim


Awanama 02/10/2021 (Wed) 08:57:31 [Preview] No.7811 del
>>7809
kenapa wan terlalu ekstrim kah pernyataan/ceramah dia sampe kadrun pun gak ngakuin ?


Awanama 02/10/2021 (Wed) 13:07:16 [Preview] No.7816 del
>>7806
kadruns dilate, feses is a /jkw/ board



(331.59 KB 720x1167 aaaaaaaaaaaaaaaa.png)
Awanama 02/05/2021 (Fri) 09:02:36 [Preview] No. 7606 [Reply] [Last 50 Posts]
Apakah feses akan jadi sarang wibu islamis, atau kalian semua memang wibu islamis ?
11 posts omitted.


Awanama 02/06/2021 (Sat) 15:15:08 [Preview] No.7689 del
>>7687
Pertanyannya itu kok bisa wan? Berarti ada zoomer islamist dri fb yang suka ngelurk disini


Awanama 02/07/2021 (Sun) 08:46:42 [Preview] No.7708 del
>>7606
kalo suka wibu, ya konsisten wibufags aja. jangan campurin dengan budaya islamis. gak tau kali ya kalo budaya wibu itu kafir.


Awanama 02/10/2021 (Wed) 07:18:43 [Preview] No.7807 del
>>7689
waduh kalo ada kadrun zoomer di sini, kayaknya bakal ada debat sengit kayak si benrick vs aingnama dulu


Awanama 02/10/2021 (Wed) 07:36:18 [Preview] No.7808 del
>>7807
berarti disini penggunanya dari kubu mana? kubu liberal atau islamis atau konservative atau aaaaaaaaaa bingung gw.


Awanama 02/10/2021 (Wed) 08:38:27 [Preview] No.7810 del
>>7808
Di sini kubu islamis garis keras larping doang, yang ga ironic cuman liberal faggot dari twitter dan reddit, konservatard non agamis, wibu dan coomer dari fagbook



(1.01 MB 720x1085 1604966057241.png)
/fscchan/ Humor thread - Based edition Awanama 11/13/2020 (Fri) 12:51:04 [Preview] No. 2638 [Reply] [Last 50 Posts]
4chan /pol/ refugee here
39 posts and 23 images omitted.


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:12:08 [Preview] No.7798 del
>2021
>masih browse /pol/
Trump kalah udah. Move on aja


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:14:47 [Preview] No.7800 del
>>3041
/pol/ benci Islam, goblok.
Bocah indon fscchan cuma kesana biar jadi edgy contrarian aja


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:31:57 [Preview] No.7802 del
>>7798
Gw masih browse /pol/ buat ngeshill biden

Ini board teretard di 4chan tapi lumayan rame jadi ngetroll malah gampang wkwkwk


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:47:13 [Preview] No.7804 del
>>7798
>>7800
>magatard=/pol/
>/pol/ benci islam
newfags kontol kayak lu pada yang bikin /pol/ ancur bikin gw eneg kesana lagi. Ga ada sejarahnya /pol/ benci islam cuman gara newfag-newfag kristen deus vult influx taun 2014 aja yang bikin jadi keliatan (((anti islam))), aslinya kagak cuman pengen segregasi antara muslim dan kristen tapi punya musuh yang sama yaitu kike dan degenerasi.


Awanama 02/10/2021 (Wed) 05:56:49 [Preview] No.7805 del
(1.49 MB 1964x1964 ee1.jpg)
>>7804
cope and deal with it chud